Monday

Idag har jag haft en väldigt långsam dag. Det började med att jag masade mig upp ur sängen fast jag egentligen bara ville ligga kvar, efter ett tag började illamåendet kännas av och jag övervägde att stanna kvar hemma under täcket.

Jag valde ändå att ge det en chans och sprang iväg till min kurs vilket jag inte ångrar för vi hade lite olika övningar och rollspel tillsammans med en trevlig tjej som hälsade på oss idag. Det var jättekul tycker jag, det känns inte lika spänt i rummet under och efter sådana övningar.

När kursen var slut sprang jag i snöblasket till affären för att handla inför dagens middag som blev biff stroganoff. Efter att middagen var lagad satte jag mig här för att förbereda mig inför morgondagen. Och jag sitter fortfarande kvar, tre timmar senare utan att egentligen ha gjort någonting, förberedelserna tog inte mer än en halvtimme.


Nu tänkte jag gosa ner mig i sängen och se på någon film.

Valentine

Idag höll vi på längre på kursen men det var bara typ presentation av varandra, men det tar ju ett tag innan man kommer igång. Imorgon blir det första långa dagen. Jag känner mig riktigt seg när jag sitter där, hade velat gå och lägga mig på lunchen, så seg kände jag mig.

När jag körde till Orust nu på eftermiddagen började det singla ner snöflingor, "mysigt" tänkte jag. När jag kom hem vällde det ned snö och jag kände bara för att gå och lägga mig. Nu verkar det ha slutat men det hann komma ett par centimeter.

Nu är det dags för dusch, sedan hoppar jag i min mysdräkt och ner i sängen för att se på film innan det är dags att sova. Eftersom jag ska köra tillbaka till Uddevalla imorgon så får jag gå upp extra tidigt.


Längtar till helgen, har fina planer för den!

Måndag

Idag var det riktigt segt att ta sig upp ur sängen och göra sig redo för en joggingrunda. Mycket mysigare att ligga i värmen under täcket istället för att ge sig ut i snö och minusgrader!

I slutet av rundan träffade jag på ett par tragiska fjortisar som verkligen borde växa upp. Jag blir så less.


Idag var första dagen på serviceutbildningen men det var bara lite info om upplägg och sådant, men imorgon blir det nog mer givande.


Nu ska jag gosa ner mig i sängen med kuddarna och se på någon film.

Tampons for free


Företaget Tampons for free är verkligen ett jättebra initiativ tycker jag. Det är jättepositivt att företg sponsrar tampongerna så att vi kan få dem gratis istället för att betala skjortan för något såpass tråkigt.

Hem i brevlådan kommer dem en gång i månaden - jättesmidigt!


Här kommer du till deras hemsida.

Free
Idag har jag och Jackie vart ute på en riktig långpromenad, nästan 5km minsann. När det skall nosas på varje snökorn är det alldeles tillräckligt länge! 
Det var jätteskönt att vara ute idag för det blåste inte och det var inte särskilt kallt heller.På förmiddagen var jag ute på ärenden och passade på att köpa mig en skvallertidning att tillbringa kvällen med, det blir najs.

Tuesday

Idag fick jag köra till apoteket för att köpa lite nässpray. Med denna förkylningen går det inte alls att andas ifall inte nässprayen fått göra sitt jobb.
När jag då ser att apoteket tagit in den billigare varianten var det dagens hallelujahmoment!

På eftermiddagen gick jag och Jackie en ny runda som nog kommer bli en ny rutin.

Nu så!

Nu börjar det aantligen hända grejer i livet!

Seven seas

Ignorerar du vännen din, kommer du förlora den.


Det är en sak som är säker.

Holymacaroni

Idag blir det varken löpning eller simning men väl en mil på cykeln!

Sedan en varm dusch innan jag gosar ner mig i sängen med hemgjord glass, Jackie och en film.

Nu faller snön utanför fönstret.

ifshewasme

RSS 2.0