Loca

Sitter på golfen nu och väntar på att dom ska spela klart sin onsdagstävling, det verkar som att det blir sent idag, inte jättekul för mig..
Har bara jobbat sen halv fyra idag så det har vart rätt chill ändå.

Ibland kommer det in spelare som säger att dem tappat bort sin golfklubba på banan och undrar ifall någon har hittat den.
Varje gång det händer undrar jag hur sjutton man kan tappa bort en klubba, visst väger de inte så mycket men dem är ju runt metern långa!!

Idag har det inte hänt mycket, kollade på morden i midsommer innan jobbet och höll på att somna redan då så det blir nog sängen så fort jag kommer hem!


typ måndag

Sitter på klubben nu, som vanligt, och har rätt tråkigt. Det händer verkligen ingenting här nu, skulle jag lägga mig i soffan skulle jag somna för kroppen går liksom ner i viloläge när det händer såhär lite.

Har inget speciellt att skriva så jag kör en uppdatering av vad som hänt.

I torsdags åkte jag och mamma ner till ullared och shoppade loss. Fick inte tag i så mycket roliga kläder som jag hoppats på men en hel del småsaker som är bra att ha.

I skoaffärerna utanför Gekås fyndade jag fyra par skor! Jag har aldrig hittat så många skor att köpa samtidigt, fyra par är väl vad jag använder regelbundet. Max.
Så det var jätteroligt att för en gångs skull hitta lite roliga skor.

På fredagen jobbade jag hela dagen och åkte sedan till Martin där jag stannade tills söndag kväll. Igår klippte Angelica hans hår och han en ny man, så söt så.


Nu är det två timmar kvar på den här jobbdagen sedan är jag ledig ända tills onsdag eftermiddag, ska bli gott att vila lite, sova länge, för sedan jobbar jag fram tills lördagen då jag och Martin skall på utflykt.

Ikväll tänkte jag hinna rida eller tömköra Marbella lite lätt och glo på tv tills jag somnar.

ifshewasme

RSS 2.0