The Hives

Verkar som att HIVES kommer till WAY OUT WEST?!?!?!??!?
Jag bara MÅSTE se dom, skulle vara så grymt!Kolviks Felix

Pysslade om lilla killen i några timmar och han blev så ren och fin!  Det tyckte han var mysigt, lägger in två bilder på honom, i sann bloggar anda  ;) 

4

Vart hos doktorn igår och fick antibiotika mot mitt halsont som är halsfluss. Efter fyra tabletter mår jag så mycket bättre! När jag skulle hämta ut medicinen på apoteket idag fick jag vänta 45 minuter innan det blev min tur. Sedan dem bytte datasystem för några månader sedan har det vart helt crazy!

Idag har jag alltså väntat på att få min medicin och så har jag kollat massa avsnitt av svenska hollywoodfruar, det har vart skönt, har nästan kommit ner på jorden igen. Och då kommer ju verkligheten ikapp..

Nu ska jag gå ut och duscha Felix så att han blir riktigt fin.


Chacha

3

Verkar minsann bli grillning ikväll och jordgubbar med vispad grädde efteråt, Mmmm!

Bara 50 minuter kvar på jobbet nu, dags att börja räkna ner..

2

Sitter på golfen nu, händer inte särsklit mycket här bara lite medlemmar som chillar runt på banan.
Känner mig riktigt duktig som jobbat alla dagar utom måndag och fredag den senaste veckan! Men det blir ju änna rätt segt att sitta här ensam. Imorgon blir det i alla fall lite ledighet och inget jobb igen förrens på fredag så jag ska passa på att njuta av det fina vädret, ska ju gå upp emot 30grader i veckan!?

Ikväll får jag se om jag hinner tömköra Marbella när jag kommit hem eller om det blir tvtittande direkt, igår när jag tömkörde henne var hon riktigt, riktigt fin och arbetade i fin form på volten.
Imorgon skall jag i alla fall tömköra båda hästarna så att dom får röra på sig lite, jag hinner inte med det tillräckligt när jag jobbar hela dagarna. Sedan är det äntligen säsongspremiär för min och Martins efterlängtade serie så då ska vi se den på eftermiddagen!

För att få tiden att gå här på jobbet så har jag kollat på sommarlovsmorgon idag och upptäckt att Jedward gästade dem i fredags!  Så himla roligt att se, blir alltid så glad av dom!
Och deras nya låt Bad behaviour var riktigt bra den med, lär höra massa bra från dem i framtiden vill jag lova!


Skulle behöva fixa till layouten här på bloggen egentligen meeeen, nä.
Jo, det kommer när jag orkar fixa det! Ser ju inte så värst kul ut här.


Chacha

1

Eftersom jag har såpass mycket "fritid" på jobbet måste fördriva lite tid så varför inte blogga!?

Välkommen till min nya blogg!


ifshewasme

RSS 2.0