Visste ni...

Visste ni att man kan köpa godis på nätet?
Gotterian har ett stort utbud och du får godiset hemskickat med posten, smidigt när inte affären har favoritgodiset hemma!

Rolig post!

I fredags fick jag en rolig överraskning på posten, nämligen ett vip-utskick från Tampons for free som förutom det som syns på bilden nedan innehöll information från samarbetsföretaget Chartis som erbjuder Cancerförsäkrngar för kvinnor.
Nagellacket var riktigt sött och fick direkt pryda mina naglar och hudsalvan är oumbärlig på läpparna nu när vi går mot kallare tider.

  • Använd kampanjkoden T4F2012 när du tecknar en försäkring hos Chartis så bjuder dom på den första månadspremien!
  • Gilla Chartis nya facebooksida och om du är en av de 500 första kommer du få ta del av gåvor som kommer att delas ut under kampanjen.
 
Vill du också få hem gratis tamponger i brevlådan varje månad så kan du registrera dig här, det är helt gratis och det enda du behöver göra är att utvärdera kampanjerna varje månad. Super bra!
 
 
 
 

Hej på er igen!

Vad har ni hittat på i sommar?
Idag har jag en ledig dag då jag försöker hinna med allt jag inte hinner när jag jobbar, som att tvätta och städa. Men mest ska jag ta det lugnt.

Det har blivit mycket jobb för mig nu i sommar så jag har haft fullt upp men hellre det än tvärtom!
Under min lediga tid har jag kollat mycket på Pretty Little Liars, är det någgon av er som följer det? Jag har verkligen fastnat för serien och längtar efter fortsättningen.

Tävling

Jag tävlar om ett presentkort från Footway hos Agnes!
Tävla
HÄR du också!


ifshewasme

RSS 2.0