Bra start på dagen

Fick en rolig överraskning när jag loggade in idag och fick se att jag blivit dagens blogg hos http://enmammasliv.webblogg.se/. Jätteroligt!

Sommarkväll

Nu är det sommar på riktigt. Varmt och soligt hela dagen, allsång på skansen och efter det - Morden i midsomer!
Det kommer bli en härlig sommarkväll och den ska jag inleda med en promenad i kvällssolen innan det är dags att bänka sig för kvällens tv-program.

Metrojobb

 

Ni som söker nya jobb, söker ni bara platsannonser på arbetsförmedlingens hemsida? Det gjorde jag i början eftersom jag trodde att alla lediga jobb fanns där men det finns många andra sidor med platsannonser. Ett exempel är Metrojobb där det går att söka annonser både utefter arbetsort och arbetsområde.

Eftersom Metrojobb är en del av Metro finns det många artiklar på hemsidan, många av dem är väldigt bra och peppande när man söker jobb, till exempel ges det tips på vad man ska tänka på när man söker jobbet och hur man gör för att sedan klara av arbetet optimalt. Lite tips alltså.

Om du registrerar dig på hemsidan med ett CV och lite personlig information så kan arbetsgivare kontakta dig om de tycker att du passar för deras arbete, eftersom det även går att söka bland de arbetssökande på hemsidan. Och det maximerar dina möjligheter till nytt jobb eftersom du finns sökbar i systemet.

Metrojobb.

 

 

Solig sommar?

Idag är det jobb på golfen som gäller men frågan är hur många som kommer att ge sig ut på banan när regnet bara häller ner!?
Jag ska se om jag hittar något roligt att fördriva tiden med.

Vad gör ni regniga dagar?

Rejta

Comviq
 
Bra erbjudanden för att smsa/ringa billigare men mycket dålig kundtjänst.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

Rejta

Djurmagazinet
 
Brett utbud, många olika sorters hundgodis och flera olika leverantörer av andra produkter.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Här finns produkter för båda spara och slösa. Tyvärr inte särskilt serviceinriktad personal, man kan behöva leta efter dem.
 
 

 
Tidningen Ridsport
 
Bästa hästtidningen! En blandning av tävlingsreportage och livsstilsreportage.
Mycket kunnig och korrekt tidning.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 
 
Här kan du hitta allt du söker! Brett utbud av affärer och trevlig stämning.
 
 
 
 
 

Smartphoto

För ett par dagar sedan beställde jag hälsningskort ifrån Smartphoto som är en fotobutik på nätet där man kan beställa allt ifrån canvastavlor, till fotoböcker, vanliga fotokopior och mycket mer. Eftersom det finns många olika varianter på kort är det lätt att hitta något som man blir nöjd med.
 
Jag blev överraskad av hur enkelt det var att beställa korten, den enda nackdelen var att det inte gick att ta flera olika motiv i samma order, utan jag tog samma motiv till alla.

Jag har inte haft någon möjlighet att fotografera korten för att visa er, men motivet är en somrig bild på katten i min header.
Korten kommer att skickas ut som sommarhälsningar och jag är mycket nöjd med kvalitén. Ett plus är att det följer med kuvert när man köper hälsningskort.
 

21

Har precis kommit hem efter att ha varit på massage, det var riktigt skönt. Jag behövde verkligen det eftersom jag hade en hel del muskelknutor.

Visst är det härligt att skämma bort sig själv lite då och då!

Idag skall jag njuta av det fina vädret, hade tänkte tvätta bilen om jag hinner och sedan blir det kvällsmys.

Rainy sunday

Idag var det sista dagen på min helg, och för många andra såklart. Idag har vi vart ute på bilutflykt och sett nya områden här i bohuslän.
Nu ska jag göra två mackor och sedan lägga mig och läsa innan det är dags att vila sig iform för morgondagens arbete.


Vad har du gjort i helgen?

Lex Hives

Igår kom äntligen min fina skiva på posten!

 


Wazzup?

Vad har ni för er nu på sommaren? Sommarlov? Sommarjobb? Eller jobbar ni hela sommaren som vanligt precis som mig?

När det är regniga dagar som den här brukar jag sitta och fundera på vad jag behöver och "önskar mig" i klädväg.
Dock brukar det bli så mycket annat, till exempel väskor och skor. Idag har jag faktiskt klickat hem ett par röda converse och förhoppningsvis kommer de redan imorgon!

Annat som jag gillar att lägga pengar på är saker till min hund. Leksaker, täcken, selar, halsband, koppel. godis är saker som jag hellre köper än saker till mig själv.
Till hösten tror jag bestämt att Jackie önskar sig ett grönt värmetäcke ifrån Hurtta. Det är i alla fall vad jag vill köpa till henne.

Eftersom hon är väldigt frusen av sig och dessutom börjar bli lite äldre, så tycker jag att hon behöver ett ordentligt täcke med bra passform och det verkar som att Hurttas produkter är omtyckta? 
Jag har en y-sele därifrån som jag är mycket nöjd med än så länge.

Upcoming track

Icona Pop - I Love It


Örongodis

Två av de nya låtarna från Lex Hives:


Tager du denna...?

Åhå, idag hålls det mottagning för ett bröllop i lokalerna intill mitt jobb och jag, jag är riktigt på tårna!
Jag vill så gärna så brudparet, bröllop har jag bara sett på film vilket gör detta till ett speciellt tillfälle. Jag som inte ens är med på festen!


High school shuffle

Är det inte konstigt hur nyfikna en del människor kan vara.  Jisses.

Höst?

Ett sådant ruskväder vi har fått! 
Det känns som att det är höst trots att det faktiskt är första Juni..

ifshewasme

RSS 2.0