Riktigt produktiv

Idag startade dagen med ett möte och efter det åkte jag till kursen och arbetade väldigt effektivt. Sedan stack jag till sjukhuset och lämnade blod för första gången. Det känns väldigt bra!
Jag har även hunnit med ett ärende åt mamma under dagen.

Det känns som att det börjar ljusna på jobbfronten nu, väntar på besked från tre arbetsgivare, har ett jobb klart om jag vill ha det samt ett företag som erbjudit mig jobb som jag ska höra av mig till när jag fått besked av de andra. Det känns nästan som att det poppar upp jobb lite överallt nu!

Onsdag

Orkar inte höra alla "problem" som folk har, jag behöver någon som kan lyssna på mig så att jag får prata om mina bekymmer, för en gångs skull..
Den här kursveckan har hittills vart helt okej, de flesta har väl en fredaghelaveckan-känsla, så det är chill och mycket skratt.
Efter att vi ställde om klockan har det kännts bättre, längre dagar är jätteskönt!

Nu ska jag ut på en kvällspromenad i solen.
Du som läser detta, hur hittade du hit?
:)

Skitdag

Jag blir så trött, så jävla ledsen. Jag saknar någon att kunna prata med om vad som helst. Undrar vart alla vänner tagit vägen, jag betyder ju inte särskilt mycket för dem längre verkar det som.


This sucks.

Kvällsjogging

Idag har jag vart duktig och sprunit en runda på kvällen. Jag har laddat ner en app som heter C25k som ska coacha användaren till bättre kondis, den känns lovande, får se hur många gånger jag använder den och om den får mig att prestera bättre.


 

Det är så fint med färgerna när solen går ner.


Ensammast i världen


Idag är en skitdag, jag känner mig verkligen ensam.
Låten kunde inte passa bättre.Mysfredag

Idag är vädret jättetrist, kallt, grått och ruggigt. Så jag fixade varm choklad med vispad grädde och mös ner mig i soffan.
Jag gjorde lite chokladmousse till familjen också.


Härliga dagIdag tar jag och Jackie vara på det härliga vädret och sitter och solar oss. Det är så härligt nu när våren börjar komma igång ordentligt, blommorna börjar slå ut och flugorna har vaknat till liv igen.
Jag mår så mycket bättre när vädret är som idag med sol, klarblå himmel och i stort sett vindstilla. Jag skulle så gärna vara reseledare och jobba i ett bättre klimat än sveriges.
Godnatt

Ligger i sängen nu och ska sova alldeles strax. Idag har jag vart produktiv, hunnit med mycket och bra saker. Nu är frågan bara; vad ska jag göra resten av veckan?
Jag känner inte riktigt att jag har tid att lägg mig och se en film, fast det egentligen är det jag vill.

Imorgon ska jag på kurs, får se vad jag lär mig under morgondagen.

Idag har jag lärt mig att jag borde packa bättre, har inga mjukisar alls här nu så jag får gå i tunna leggings istället och det är inte alls lika bekvämt.

Natti natti

ifshewasme

RSS 2.0