Lex Hives

 

 

Imorgon är det dags för den stora dagen som jag har väntat på i flera år. Det är äntligen dags för Hives att släppa sitt nya album: Lex Hives.

Det går redan att streama skivan på deras facebooksida så jag har lyssnat igenom hela skivan ett antal gånger redan och den är så hinla bra, ååh vad jag har längtat efter deras nya låtar. Speciellt studioversionen av Patrolling Days som är riktigt bra!

Imorgon smäller det. Jag längtar tills jag har den nya skivan i min hand.Smartson testpilot

Har ni hört talas om Smartson?

Smartson låter personer testa på produkter helt gratis och beroende på dina svar i ansökningsformuläret kan du bli en av de som utses till testpiloter för den aktuella produkten.

Just nu kan man ansöka om att testa den här drickyoghurten från Lindahls Mejeri.

 

Klicka här för att komma till ansökningsformuläret.


Torsdag

Idag har jag vart på kurs och träffat min grupp. Idag har det även ordnat upp sig för sommaren och det känns jättebra! Nu slipper jag gå och tänka på det och kan fokusera på viktigare saker.

Nu ska jag lägga mig och sussa länge.

Minns du vad du gjorde när du åt det här?

Har ni tänkt på hur en doft kan få er att minnas ett speciellt tillfälle?

Häromdagen kände jag en doft som fick mig att tänka på när jag gick låg-/mellanstadiet och vi fick spaghetti och köttfärssås att äta, jag tyckte att det var väldigt gott så jag såg alltid fram emot de dagar då denna maträtt serverades.
När jag kände doften kunde jag minnas saker som jag inte har tänkt på alls nu på senare år.
Visst är det häftigt hur vår hjärna fungerar!

ESC

Idag laddar vi för finalen i Eurovision song contest! Ikväll får jag finbesök av vänner som jag ska laga god mat åt, får hoppas att jag lyckas bara!

Hoppas nu att Loreen vinner, eller något annat av de 9 bidrag som har svensk anknytning. Jag tycker att Grekland, Cypern, Irland eller Norge ska vinna och alla har svenska låtskrivare.
Är det inte häftigt!?

Helt slut i huvudet

Har jobbat på den nya arbetsplatsen i två dagar nu och jag är helt slut, det är så mycket att ta in. Men det här blir nog bra!

Worker

Sitter på jobbet nu, här händer det inte särskilt mycket en dag som den här. Hoppas att det kommer lite fler nu på eftermiddagen så att jag blir lite sysselsatt.

Förhoppningsvis blir det grillning imorgon, som jag har väntat! Det ska bli rätt så varmt men mulet.. 

Tampons for free

Tänkte bara tipsa er om ett företag som heter Tampons for free som tycker att tamponger skall vara gratis, precis som alla tjejer. Tack vare deras samarbetspartners kan de dela ut gratis tampongboxar till sina medlemmar varje månad - superbra!

För ett par dagar sedan fick jag månadens utskick och samarbetspartner denna gång var Bic och förutom tampongerna följde det med en rakhyvel.
Jag tycker att detta företaget är toppen, extra roligt är det med alla tävlingar som dem anordnar med samarbetsföretagen och när det följer med extra produkter, som vid detta utskick.

Vill du också få hem tamponger helt gratis varje månad?
  • Gå in på www.tamponsforfree.se och registrera dig
  • Tampongerna skickas hem till dig - du får ett paket med 8 tamponger per utskick.
  • Samtidigt som du får hem tampongerna får du även ett nyhetsbrev som länkar dig vidare till Kampanjutvärderingen som består av max 10 frågor. Svarar du på dessa frågor kvalificeras du även till nästa utskick av tamponger - helt gratis.


Dagens pepplåt


The Wanted är så himla bra, älskar deras musik!

Primadonna Girl

Den här låten snurrar runt mig dygnet runt, spelas den inte på datorn eller radion går jag själv runt och nynnar på den!
Den ger mig en skön känsla av välbehag:
Dagens

Vaknade med nackspärr idag. Det är inget att leka med - skitont!

Tjing

Ett sånt härligt väder vi fått!  Jag blir så glad när det är varmt ute, allting känns så mycket lättare. Nu de senaste dagarna har det vart runt 15 grader ute, hoppas bara att det fortsätter nu så att det inte blir kallt igen.


Nu måste det bli ordning på rutinerna igen så nu ska jag ut och springa en runda och sedan avsluta med sit-ups och slå på säcken. Det kommer göra gott för mig, det känns bara så motigt att gå ut och faktiskt röra på mig, trots att jag behöver det.

Nya skivan ute nu

Idag är det första maj och nu har Marilyn Mansons nya album Born Villain släppts.

Albumet finns nu tillgängligt via Spotify för den som vill lyssna.

Jag har inte haft möjlighet att lyssna på låtarna ännu men det ska bli väldigt intressant eftersom skivan släpps på Mansons eget bolag vilket gort det möjligt för honom att påverka slutresultatet i högre grad än tidigare år.

Singeln No Reflection som har funnits ute ett par veckor hade inte samma tyngd som de tidigare låtarna och den får mig att hoppas att resten av plattan följer samma linje.


ifshewasme

RSS 2.0